AutoSliderjpg

AnCor Design, keukens met persoonlijkheid

AnCor Design is een nieuw en verfrissend bedrijf dat zich richt op het adviseren van mensen die op zoek zijn naar hun eigen droomkeuken. Het geven van goed en eerlijk advies zorgen voor het perfecte ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Vanuit deze filosofie werken wij aan de meest uiteenlopende projecten voor particuliere woningen, projecten in het buitenland en zakelijke projecten als het realiseren van een nieuwe showroom.

Een keuken is een wereld op zich. Om uw ideale keuken samen te stellen heeft u tijd en aandacht nodig die u bij de hedendaagse keukenleverancier niet krijgt. AnCor Design wilt u juist die aandacht geven, een betrouwbare partner met kennis en ervaring is dan ook van grote waarde. In de praktijk blijkt dat zelfstandig zoeken naar een geschikte keuken, die past bij uw interieur en woning, allesbehalve eenvoudig is. Zeker als het gaat om een keuken in uw vakantievilla in het buitenland. De taalbarrière en afstand zorgen niet alleen voor problemen bij het uitzoeken van de keuken, maar ook de periode tot aan oplevering.

Corné Snoep

Corné is jarenlang werkzaam geweest voor Keller Keuken Fabriek. Hij begon in 1998 als adviseur en later begeleide hij hele projecten van nieuwe showrooms in Nederland en projecten in het buitenland.

Hij is mede verantwoordelijk geweest voor de verschillende labels die Keller jarenlang heeft gevoerd. Zijn creativiteit en inspiratie wist hij feilloos te vertalen naar mooie ontwerpen.

Zijn kracht ligt bij het meedenken met klanten, goed luisteren naar hun wensen en een bijpassend ontwerp te realiseren die past binnen het budget.

André Snoep

André heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van keukens. In 1989 is hij begonnen bij Keller keukenfabriek te Roosendaal, om een jaar later naar Rotterdam te vertrekken waar hij als showroommanager jarenlang verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen van deze vestiging en de daar werkende mensen.

Na 11 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging en is hij zich naast het advieswerk gaan specialiseren in het traject na de verkoop. Als eindverantwoordelijke van een back-office en van een bouwbureau heeft hij bewezen het totaaltraject van advisering van (technische) controle tot begeleiding en eindoplevering volledig te beheersen.

Met oog voor detail, beoordelend op technische haalbaarheid en met een kritische blik is zijn focus volledig gericht op een tevreden klant.

Uniek in begeleiding

Neem contact op met uw persoonlijke keukenadviseur

Regio Roosendaal: Corné 06 51525006

Regio Rockanje: André 06 53604766

info@ancordesign.nl

Unieke aanpak

Onze unieke aanpak geeft u als klant het gevoel dat het toch ook anders kan. Een bezoek bij u thuis, eerlijk en uitgebreid advies, verrassende ideeën, optimaal gebruik maken van de ruimte en niet meer onderhandelen over prijzen!