BrooklynMysticjpgElbaStonejpgElbaWashedOakjpgFuenteSchelpjpg

Voor elk budget

Om te kijken welk keukenmerk het beste bij u past, zijn er verschillende factoren van belang; wensenpakket, keukenruimte, stijl en budget. Deze factoren samen zorgen voor het totale plaatje. Wij werken daarom ook met verschillende merken waardoor wij bijna elk budget kunnen invullen.

Wij leveren een Duitse kwaliteit keuken met ons eigen merknaam AnCor Design. Dit keukenmerk biedt de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor niet al te veel geld kunnen wij u een bijzonder mooie kwaliteit keuken bieden. Bijna alle modellen, kleurstellingen en kastmaten zijn mogelijk en tegen een kleine meerprijs kunnen zelfs laden op maat worden geleverd. De binnenkant van de kasten worden zonder meerprijs in kleur geleverd en dat zorgt ervoor dat de keuken direct een luxere uitstraling heeft.

Natuurlijk leveren wij ook een oerdegelijk Nederlands keukenmerk. Harold Lenssen Keukens maakt voor de klanten keukens op maat. Doordat de korpus van de kast van MDF is gemaakt zijn ze al uniek in de markt, bijna elk keukenmerk heeft de korpus van spaanplaat. U kunt bijna alles zelf bepalen; het materiaal van de fronten, de afwerking ervan en ook de maatvoering van de kasten worden indien gewenst speciaal gemaakt. Zij kunnen verschillende stijlen leveren, maar houten keukens zijn hun specialiteit. Door de vele mogelijkheden en de uitstekende kwaliteit die zij leveren is dit keukenmerk een uitstekende aanvulling voor AnCor Design.

Dan leveren wij nog een Duits keukenmerk dat aan de bovenkant van de markt acteert. Ook zij maken de keukens op maat, maar gaan zelfs nog een stapje verder dan Harold Lenssen; naast de gelakte en houten deuren leveren zij ook betonnen keukens of keukens van steen. Dat resulteert in een tijdloosheid en minimalisme nauwelijks te overtreffen collectie keukens en inrichtingen. Individualiteit en uitzonderlijke materialen staan daarbij centraal. Zo zijn bijvoorbeeld alle fronten zijdelen maar ook de greep-elementen en de werkoppervlakken van één en hetzelfde materiaal vervaardigd. Een ander bijzonder kenmerk zijn de geraffineerde details, zoals de verstekvoegen op de fronten en zijpanelen.

Door de ruimte ter plaatste te bekijken en goed te luisteren naar de wensen van de klant, kunnen wij een passend ontwerp maken die aansluit bij uw stijl en interieur. Vervolgens maken we een nieuwe afspraak en bespreken we het ontwerp. Dan gaan we dieper in op de details van de keukenindeling. Als u content bent met het ontwerp dat we maken, zorgen wij voor een passende en eerlijke offerte. U hoeft niet te onderhandelen over de prijs, wij geven altijd een eerlijk en vaste eindprijs, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl