Unieke aanpak

Onze unieke aanpak geeft u als klant het gevoel dat het toch ook anders kan. Een bezoek bij u thuis, eerlijk en uitgebreid advies en niet meer onderhandelen over prijzen!

In het gratis intakegesprek leggen wij u persoonlijk uit wat onze aanpak is. Het voordeel van het intakegesprek bij u thuis is dat wij de keukenruimte kunnen bekijken en kunnen zien wat de stijl van uw interieur is. U kunt uw wensen aangeven en wij geven direct tips en komen met verrassende ideeën.

Hoe de ideale keuken eruit ziet, is heel persoonlijk. Een keuken moet passen bij uw eigen stijl en inrichting, maar vooral functioneel zijn. Wij maken optimaal gebruik van de ruimte.

Wanneer u na het gesprek een goed gevoel heeft en vertrouwen heeft in onze aanpak, kunnen wij uw wensen verder bespreken. Wij zullen de keukenruimte inmeten en deze maatcontrole meenemen. Wanneer we voldoende informatie hebben, kunnen we een goed en passend ontwerp maken. Vervolgens maken we een nieuwe afspraak en bespreken we het ontwerp. Dan gaan we dieper in op de details van de keukenindeling.

 

Uniek in begeleiding

Kom langs in onze showroom in Oostvoorne of neem contact op voor een gratis intakegesprek bij u thuis!

Bel 0181 - 35 62 19 of stuur een mail naar info@ancordesign.nl