Mededeling in verband met CORONA

 

Hoe gaan we bij AnCor design om met het coronavirus COVID-19? Waar moet u rekening mee houden, bij een bezoek aan onze winkel of bij een bezoek van één van onze medewerkers bij u thuis? Eerdergenoemde vragen kunnen we ons goed voorstellen. Daarom treft u onderstaand een reactie.


 

Allereerst: U bent van harte welkom!. Onze winkel is geopend, waarbij de reguliere openingstijden van kracht zijn. We hebben leveranciers (die het hele land afreizen) gevraagd ons later te bezoeken. De showroom en overige ruimtes worden goed en tijdig gereinigd. We houden de situatie elke dag in de gaten. Indien nodig worden de voorschriften aangescherpt of worden er andere maatregelen getroffen.


 

Hygiëneprotocol

Uiteraard volgen we de landelijke adviezen en hygiëneprotocollen. Daarom gelden de onderstaande voorschriften bij een bezoek aan onze showroom. We willen u vragen om deze voorschriften op te volgen en rekenen hierbij op uw begrip.

  • We schudden geen handen, maar verwelkomen u met een glimlach;
  • Bij binnenkomst van onze showroom vragen we u uw handen te desinfecteren;
  • Was uw handen met water en zeep. Dit geldt in ieder geval na een toiletbezoek, bij een langere aanwezigheid en/of tijdens het lunchen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg;
  • Raak uw mond, neus en gezicht zo min mogelijk aan;
  • Houdt, voor zover mogelijk, gepaste afstand (1,5m)

Afspraak / Bezoek

Uw (geplande) bezoek aan onze showroom kan doorgaan, mits u geen kenmerkende klachten vertoont, zoals de Rijksoverheid en het RIVM deze rondom het coronavirus beschrijven. Hetzelfde geldt wanneer u recent in een risicogebied bent geweest of recent contact hebt gehad met een patiënt met het coronavirus. Staat er een afspraak ingepland en kunt u om bovengenoemde redenen niet komen? Neem dan geen risico en annuleer uw afspraak. Bel hiervoor naar ons algemene telefoonnummer: 0181 356219 of mail ons via info@ancordesign.nl

 

Bezorgen / Montage

Alle montagewerkzaamheden gaan door, tenzij er personen binnen uw directe omgeving zijn besmet met het coronavirus of als gezondheidsklachten hier duidelijk op wijzen. Neem te allen tijde contact met ons op, wanneer dit het geval is. We willen u vragen om rondom het bezoek van onze logistiek medewerkers en monteurs bovengenoemde hygiënevoorschriften in acht te nemen.

 

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!