CORONA
 

Vanaf woensdag 3 maart zijn onze deuren weer geopend voor klanten, maar let op... wel op afspraak!

De lockdown blijft tot 2 maart 2021 van kracht, maar hoe fijn is het dat we na deze datum weer klanten mogen ontvangen.

 

 

Afspraken in de showroom

Wanneer u interesse heeft om onze showroom te bezoeken vragen wij u om even telefonisch contact met ons op te nemen. Dat geld voor een eerste intakegesprek, maar ook voor onze bestaande klanten. Wij zijn blij dat wij u weer mogen ontvangen, maar volgens de richtlijnen van de RIVM moet alles wel op afspraak. Bel hiervoor naar ons algemene telefoonnummer: 0181 356219 of mail ons via info@ancordesign.nl

 

Lopende projecten

De projecten blijven gelukkig volgens planning doorlopen. Wanneer u vragen heeft kunt  u ons gewoon telefonisch of per mail bereiken.

 

Bezorgen / Montage

Alle montagewerkzaamheden gaan ook nog gewoon door, tenzij er personen binnen uw directe omgeving zijn besmet met het coronavirus of als gezondheidsklachten hier duidelijk op wijzen. Neem te allen tijde contact met ons op, wanneer dit het geval is. We willen u vragen om rondom het bezoek van onze logistiek medewerkers en monteurs bovengenoemde hygiënevoorschriften in acht te nemen. Onze monteurs willen graag elk project netjes afwerken, maar stellen het op prijs wanneer u hun alleen in de ruimte laat werken, elk risico willen wij vermijden.

  

Hoe gaan wij verder om met het coronavirus COVID-19? Waar moet u rekening mee houden, bij een bezoek aan onze winkel (na de lockdown periode) of bij een bezoek van één van onze medewerkers bij u thuis? Eerdergenoemde vragen kunnen we ons goed voorstellen. Daarom treft u onderstaand een reactie.


 

Allereerst: Wanneer de lockdown periode voorbij is bent u gewoon weer van harte welkom!. Onze winkel zal dan weer geopend zijn, op afspraak, waarbij de reguliere openingstijden van kracht zijn. We hebben leveranciers (die het hele land afreizen) gevraagd ons later te bezoeken. De showroom en overige ruimtes worden goed en tijdig gereinigd. We houden de situatie elke dag in de gaten. Indien nodig worden de voorschriften aangescherpt of worden er andere maatregelen getroffen.


 

Hygiëneprotocol

Uiteraard volgen we de landelijke adviezen en hygiëneprotocollen. Daarom gelden de onderstaande voorschriften bij een bezoek aan onze showroom. We willen u vragen om deze voorschriften op te volgen en rekenen hierbij op uw begrip.

  • We schudden geen handen, maar verwelkomen u met een glimlach;
  • Bij binnenkomst van onze showroom vragen we u uw handen te desinfecteren;
  • Was uw handen met water en zeep. Dit geldt in ieder geval na een toiletbezoek, bij een langere aanwezigheid en/of tijdens het lunchen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg;
  • Raak uw mond, neus en gezicht zo min mogelijk aan;
  • Houdt, voor zover mogelijk, gepaste afstand (1,5m)

 

 Alleen samen krijgen we Corona onder controle!

 

Showroom

Heveringseweg 20

3233 SC Oostvoorne

Openingstijden

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij weer klanten ontvangen op afspraak.

Reguliere openingstijden

Open wo/do/vr 10.00 - 17.00 uur

za 10.00 - 16.30 uur

Gesloten ma/di/zo

 

Contact

Telefoon 0181 356 219

info@ancordesign.nl

www.ancordesign.nl 

Volg ons