Keukengereedschap... bakken, snijden, koken en scheppen!

Cuisipro

Uw keuken is door AnCor design perfect samengesteld en u heeft de ideale set van Demeyere uitgezocht? Dan kunnen de handige accessoires en tools van Cuisipro niet ontbreken. De handige siliconen lepels en spatels voor in de anti-aanbakpan zijn ideaal en verder bieden zij op elk vlak het juiste gereedschap voor in uw keuken. Bekijk de website van Cuisipro.


DeMeyere

U heeft samen met AnCor design de ideale keuken samengesteld. Dan heeft u ook een kookplaat uitgekozen die bij u past, voorzien van al het gemak en ongekende snelheid. Dan kunt u zich voorstellen dat een eenvoudige pan niet de kwaliteit biedt die u eigenlijk wenst. De producten van Demeyere maken het verschil, onder meer omdat ze als enige ter wereld hun kookgerei technologisch afstemmen op de verschillende kookmethodes. AnCor design heeft in de zaak een mooie collectie aan pannen, breng ons een bezoek en laat u goed voorlichten. Bekijk de website van DeMeyere.


Zwilling

Naast Demeyere biedt AnCor design Zwilling, zij hebben een uitgebreid assortiment aan producten voor de moderne leefkeuken. U hoeft geen professionele kok te zijn om traditie en innovatie te waarderen wanneer het resultaat zorgt voor blijvende prestaties. Zwilling heeft mooie pannen en accessoires voor de juiste prijs kwaliteit verhouding. Kom eens langs en laat u verrassen. Bekijk de website van Zwilling.