AnCor design... Keuken concept!

AnCor design private label

Een echte AnCor design keuken bestaat uit een private label van een Duitse leverancier gecombineerd met de creativiteit van André en Corné. Het label is pure degelijkheid en bied vele mogelijkheden. Daarnaast maken de luxe ladensystemen en de korpus binnenzijden in kleur de keuken tot een topmerk met de juiste prijs/ kwaliteit verhouding. 


Yard de keuken, uw Nederlands Maatwerk

Natuurlijk kan een maatwerkproduct niet in ons assortiment ontbreken. Met een Nederlands Maatwerk/ interieurbouwer hebben we pure vakmanschap in huis. In hun productieruimte draait het om ambacht, precisie en toewijding. Yard zorgt dat het plan tot in detail wordt uitgevoerd. Het fraaie van maatwerk is dat we niet gebonden zijn aan vaste maatvoeringen en houtnerven kunnen in laden of fronten probleemloos in elkaar overlopen. 


Eggersmann

Het product Eggersman ademt kwaliteit en perfectie uit. Met trots mogen wij dit fantastische product vertegenwoordigen. Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Met toepassing van de nieuwste technische fabricagetechnologieën weten zij moeiteloos tijdloze elegantie te ontwikkelen. Ze zijn de keukenmarkt altijd een stap voor. Maak kennis met hun unieke concepten.

 

 


Showroom

Heveringseweg 20

3233 SC Oostvoorne

Openingstijden

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij weer klanten ontvangen op afspraak.

Reguliere openingstijden

Open wo/do/vr 10.00 - 17.00 uur

za 10.00 - 16.30 uur

Gesloten ma/di/zo

 

Contact

Telefoon 0181 356 219

info@ancordesign.nl

www.ancordesign.nl 

Volg ons