Om aan te werken én om mee te werken!

Jetstone

Vanaf de oprichting in 1993 is Jetstone gestaag gegroeid tot een professionele, internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, korte levertijden en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, zijn ze voor AnCor design een prettige partner. De kwaliteit in bladen wordt vaak onderschat, Jetstone is dé specialist. 

Bekijk de website van Jetstone.


Dekker

Dekker Zevenhuizen is al jaren toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt en is verregaand gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. U herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking. Daarnaast heeft Dekker Zevenhuizen een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keukenproducten zoals spoelbakken, kranen en verlichting.

Bekijk de website van Dekker.


Franke

Franke is een specialist die bijna niet kan ontbreken, met hun jarenlange ervaring op het gebied van RVS bieden zij de meest uiteenlopende producten. AnCor design maakt veel gebruik van hun perfectie op het gebied van RVS werkbladen, maar ook hun bijzondere kranen en spoelbakken zijn een welkome aanvulling. 

Bekijk de website van Franke.


Doeco

Doeco is gespecialiseerd in aanvullende accessoires voor de keukenmarkt. Een keuken kan niet zonder bepaalde artikelen, denk bijvoorbeeld aan een kraan, boiler, verlichting of afvalsysteem. Ook accessoires komen bij Doeco aan bod, met een uitgebreid assortiment van innovatie en vernieuwing zetten zij zich in om de keukenvakhandel optimaal te bedienen. 

Bekijk de website van Doeco.

 


Bokmerk

Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. AnCor design past deze wanden toe om juist die warmte te vinden in de keuken. De wanden zorgen ook voor de praktische kant, een mooie achterwand in kleur die perfect schoon te maken is, dus geen  zorgen meer om vetspetters tegen uw achterwand. Ook voor renovatie is het product ideaal,. De keukenachterwand kan namelijk over elke bestaande wand worden aangebracht. Dankzij de exacte maatvoering past de aluminium achterwand precies over de 'oude' tegel- of glaswand in uw keuken.

Bekijk de website van Bokmerk.


Lavabo

AnCor design werkt met specialisten en daar hoort ook Lavabo bij. U staat meerdere keren per dag voor uw spoelbak in de keuken, alleen al om die reden verdient de juiste keuze alle aandacht. Laat u bij de keuze niet alleen leiden door een mooi uiterlijk, denk ook aan praktische aspecten als schoonmaakgemak en aflegruimte. 

Bekijk de website van Lavabo.


Grepen

Tegenwoordig wil iedereen greeploze keukens, maar de greep komt weer helemaal terug. AnCor design zoekt wederom de creativiteit door juist greeploos met grepen te combineren. Het geeft de keuken vaak net dat detail wat een keuken nodig heeft. Laat u inspireren en kom eens langs.


Showroom

Heveringseweg 20

3233 SC Oostvoorne

Openingstijden

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij weer klanten ontvangen op afspraak.

Reguliere openingstijden

Open wo/do/vr 10.00 - 17.00 uur

za 10.00 - 16.30 uur

Gesloten ma/di/zo

 

Contact

Telefoon 0181 356 219

info@ancordesign.nl

www.ancordesign.nl 

Volg ons