Afspraak maken
Keukenapparatuur
bosch2.jpg

Bosch

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen, ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven. Daarom onderscheidt ieder Bosch-product zich al 130 jaar lang door technische perfectie, volledige betrouwbaarheid en kwaliteit zonder concessies. Die kwaliteit verbonden aan oog voor stijl en ultiem gebruiksgemak bepaalt de samenwerking van AnCor design met Bosch. 

Bekijk de website van Bosch.

Siemens

Geniet elke dag van de lekkerste gerechten, onderneem meer leuke dingen en besteed minder tijd aanj het huishouden. Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur voor uw keuken. Siemens verlegt de technologische grenzen van keukens en maakt hun inbouwapparatuur steeds duurzamer. AnCor design weerlegt de nieuwste ontwikkelingen en bekijkt de mogelijkheden voor u als klant, samen maken wij voor u de beste keuze.

Bekijk de website van Siemens.

siemens.jpg
neff.jpg

Neff

NEFF wakkert graag uw passie voor koken aan met smaakvolle ideeën. NEFF is koken! De slide & hide van de volledig inschuifbare ovendeur maakt NEFF uniek en is erg fijn in het gebruik. De twistpad maakt de bediening snel en eenvoudig en de seamless combination zorgt voor een naadloze oplossing bij meerdere apparaten boven elkaar. Een visueel hoogtepunt voor iedere liefhebber van design in combinatie met koken tot in perfectie. Dat is ook waar AnCor design voor staat.

Bekijk de website van Neff.

Gaggenau

Uw designstatement, onze producten.

Gaggenau staat voor geraffineerde technologie en een solide ontwerp. De producten bieden het oog een strakke, minimalistische vormgeving en bieden de (thuis)kok geweldige controle en functionaliteit. Open een ovendeur, draai aan een knop, druk op een toets en ervaar het verschil. Elke deur sluit steeds weer stevig, elke knop schakelt soepel en voelbaar stapsgewijs, en elke accessoire past perfect op zijn plaats. Gaggenau behoeft geen uitleg, het past als een op maat gemaakte jas, net als onze keukens.

Bekijk de website van Gaggenau.

gaggenau.jpg
miele.jpg

Miele

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele. Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven. Het design van Miele staat voor innovatie, waarde en tijdloze elegantie. Net als AnCor design staat voor hun bijzondere ontwerpen.

Bekijk de website van Miele.

Atag

We love to cook! De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen. Gecombineerd met de filosofie van het bedrijf zorgt ervoor dat dit merk perfect in ons assortiment past. Ze kijken duidelijk naar de wensen en behoeften in de keuken., ATAG beantwoordt die wensen en behoeften op elk vlak in de keuken.

Bekijk de website van Atag.

atag.jpg
pelgrim.jpg

Pelgrim

Mooi en functioneel gaan hand in hand. Pelgrim ontwikkelt apparaten met innovatieve techniek in combinatie met duurzaamheid. Dat samen met hun mooie design kunnen zij ieder huishouden voorzien, welke perfect past bij elke keukenstijl.  De basisvoorwaarde is gemak, de uitstraling en de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding maken het voor AnCor design prettig samenwerken.

Bekijk de website van Pelgrim.

Bora

Het einde van de afzuigkap is het begin van meer vrijheid, schoonheid, functionaliteit en efficiëntie, zonder enige compromis. De traditionele afzuigkap kan en moet plaats maken voor nieuwe concepten. In 2006 werd het inmiddels bekende kookveldafzuigsysteem ontwikkeld, geen afzuigkap meer boven uw hoofd en minder vet om uw kookplaat. Bora is al bijna niet meer weg te denken en elk jaar blijft hun eenvoud en perfectie zich tot in detail te ontwikkelen. Stel uw eigen kookplaat samen, welkom in de wereld van Bora.

Bekijk de website van Bora.

bora-114-800x500-fit.jpg
wave2.jpg

Wave

Een afzuigkap is onmisbaar voor een goede keukenventilatie. Wave gelooft dat een afzuigkap niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve bijdrage aan uw keuken levert. De nieuwste collectie van Wave heeft lef. Afzuigunits in frames die een volledig kookeiland overspannen. Stoere lederen sleeves worden gecombineerd met glossy messing units. Wand modellen komen los van de muur en de plafond units zijn ware verlichtingselementen. Wave staat voor perfectie op afzuiggebied, waarin ze techniek en design volledig met elkaar laten integreren.


Bekijk de website van Wave.

Novy

Novy combineert techniek met comfort. Afzuigkappen die op alle vlakken net even slimmer en stiller zijn. Met precisie, vakmanschap en passie produceert Novy in eigen beheer en fabriek in Kuurne. De unieke combinatie van randafzuiging en optimale geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. Novy gebruikt de meest hoogwaardige grondstoffen en de beste productietechnieken. het resultaat van dit doorgedreven specialisme is een assortiment dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Bekijk de website van Novy.

novy.jpg
liebherr2.jpg

Liebherr

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit. Voor AnCor design wederom een specialist welke aansluit bij onze filosofie.

Bekijk de website van Liebherr.

Quooker

De kraan die alles kan. Een kop thee, een fris gefilterde plat water, of limonade met bubbels voor een heel voetbalteam. Met de komst van de Classic Fusion kan Quooker elke stijl aan, door de vele kleurencombinaties kunnen ze elke trend op gebied van keukens moeiteloos volgen. Een bijna onmisbaar equipment in de keuken van nu.

Bekijk de website van Quooker.

flex-rvs-greenhouse-kook-pan-1.jpg
denardi800.jpg

Denardi

Bent u op zoek naar een bijzonder fornuis, dan bent u bij Denardi aan het juiste adres. Deze importeur is gevestigd in Barendrecht en heeft topmerken als Aga, Falcon, Viking, Lofra en La Corneu. Elk fornuis heeft haar eigen bijzonderheden, welk fornuis past het beste bij u? Breng een bezoek aan Denardi en laat u inspireren, zelfs inductie kan met een fornuis worden gecombineerd. 


Bekijk de website van Denardi.

Pitt-cooking

Find your fire: De zoektocht naar de perfecte manier van koken. Het ontstaan van PITT cooking: De zoektocht naar de perfecte manier van koken gecombineerd met design. Op vuur zoals koken is bedoeld. Gaspitten rechtstreeks geplaatst op je favoriete aanrechtblad. Professionele, krachtige branders. Eindelijk voldoende ruimte voor je pannen. Altijd een keuken om trots op te zijn. 


Bekijk de website van Pitt.

pittcooking.jpg