Afspraak maken
Over ons

verfrissende aanpak

Wij zijn AnCor design

Het werken met bijzondere materialen, slimme maatoplossingen en unieke kleurcombinaties, zorgen voor uw eigen persoonlijke keuken. Het streven naar oprecht blije klanten brengt de voldoening en energie om voor u een eigen uniek ontwerp te creëren. Aangenaam, wij zijn André en Corinda Snoep en samen met ons team zijn wij AnCor design.

 

Ons team

Kennismaken

Ons team

Samen met elkaar waarborgen wij de passie en persoonlijke aandacht voor uw nieuwe keuken. Gedurende het proces van ontwerp en samenstellen van de juiste materialen, tijdens montage en zeker ook na oplevering van de keuken.  André “ademt” keukens zeggen we vaak. Met veel enthousiasme leidt hij het bedrijf en voorziet hij een ieder van al zijn kennis en kunde. Daarbij treft u hem vaak in de showroom aan, want het ontwerpen van zeer fraaie keukens laat hem nooit los. Corinda regelt de gehele structuur achter de schermen en verzorgt een fijn ontvangst voor onze klanten. Nadine vult ons aan in de showroom en weet met haar luisterend oor alle wensen feilloos te vertalen naar bijzonder mooie en passende ontwerpen. Avery assisteert ons in de voorbereiding en tijdens montage, hij is ons gezicht op de werkvloer en Peter bezorgt iedereen een lach op het gezicht, hij coördineert samen met Avery ons magazijn en zorgt dat tijdens de montage het afval wordt opgehaald en wordt weggebracht.

Bekijk ons team
Historie AncorDesign

Historie van AnCor design

Eind 2009 kwam een grote wens van André uit. Een eigen keukenbedrijf starten, anders dan andere keukenzaken. Vanuit huis, met stalen onder de arm, bezocht hij de klanten thuis. Dat zorgde voor een veel bredere kijk op de mogelijkheden van de ruimte en die persoonlijke benadering werd zeer gewaardeerd. De keuken paste uiteindelijk veel beter bij de stijl van het interieur en de manier van leven. De bijzondere werkwijze van AnCor design werd geboren. Na een jarenlange gezonde opbouw van het bedrijf kwam de mogelijkheid voor een eigen showroom. Het ontbrekende puzzelstukje werd gelegd. Klanten thuis bezoeken is onverminderd belangrijk gebleven, maar met een sfeervolle showroom kunnen we anderen ook laten zien waar we voor staan. Vakkundig én uniek in begeleiding. Uw keuken, daar zorgen wij Persoonlijk voor!

Kom bij ons langs

Showroom

De showroom biedt alles wat een klant zoekt, met complimenten als ‘wat een mooie zaak’ en ‘we zien keukens die we nergens anders zien’ krijgen we de bevestiging dat hetgeen we doen en uitstralen goed is, het geeft aan waar we voor staan. Onze keukens zijn een onderdeel van het interieur, breng ons eens een bezoek en laat u verrassen.
U bent altijd van harte welkom, maar we adviseren vaak wel even een afspraak te maken. Op die manier kunnen we u gegarandeerd de juiste aandacht geven.

Maak een afspraak