Afspraak maken
Werkbladen
jetstone.jpg

Jetstone

Vanaf de oprichting in 1993 is Jetstone gestaag gegroeid tot een professionele, internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, korte levertijden en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, zijn ze voor AnCor design een prettige partner. De kwaliteit in bladen wordt vaak onderschat, Jetstone is dé specialist.

Bekijk de website van Jetstone.

Grillo

GRILLO is specialist in maatwerk uitgevoerd in graniet, marmer, composiet, kwartsiet en keramiek. Met een  uitgebreide collectie platen, een moderne werkplaats en vakmensen is deze leverancier voor AnCor design ook een basis voor een perfect resultaat.

Bekijk de website van Grillo

grillo800.jpg
franke.jpg

Franke

Franke is een specialist die bijna niet kan ontbreken, met hun jarenlange ervaring op het gebied van RVS bieden zij de meest uiteenlopende producten. AnCor design maakt veel gebruik van hun perfectie op het gebied van RVS werkbladen, maar ook hun bijzondere kranen en spoelbakken zijn een welkome aanvulling.

Bekijk de website van Franke.

Dekker

Dekker Zevenhuizen is al jaren toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt en is verregaand gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. U herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking. Daarnaast heeft Dekker Zevenhuizen een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keukenproducten zoals spoelbakken, kranen en verlichting.

Bekijk de website van Dekker.

dekker.jpg
bokmerk.jpg

Bokmerk

Alle producten van Bokmerk worden met de modernste lasersnijtechnieken uitgesneden. Hoeken, uitsparingen voor wandcontactdozen en kraangaten zijn daarbij geen enkel probleem. Vervolgens worden de achterwanden in de gewenste kleur gecoat. Mogelijkheden in overvloed, standaard RAL kleuren tot metallic. Het is zelfs mogelijk om een afwijkende kleur naar eigen ontwerp te kiezen.
Bokmerk is ideaal voor renovatie, maar zeker ook voor fraaie wandbekleding.

Bekijk de website van Bokmerk