Afspraak maken
Keukenmerken
ancor-design-privatelabel.jpg

AnCor design private label

AnCor design heeft een mooie Duitse kwaliteitskeuken als Private Label. De creativiteit van ons team zorgt voor bijzondere ontwerpen welke feilloos aansluiten bij de wensen van de klant. Het label is pure degelijkheid en biedt vele mogelijkheden. Daarnaast maken de luxe ladensystemen en de korpus binnenzijden in kleur de keuken tot een topmerk met de juiste prijs/ kwaliteit verhouding.

DKG

Een vooraanstaand Nederlandse producent, al meer dan 90 jaar bekend binnen de keukenmarkt.
Een product met een veelheid aan herkenbare kleuren en materialen. En met voldoende mogelijkheden binnen het programma.

dkgkeukens.jpg
yard-108.jpg

Yard de keuken, uw Nederlands maatwerk

Natuurlijk kan een maatwerkproduct niet in ons assortiment ontbreken. Met een Nederlands Maatwerk/ interieurbouwer hebben we pure vakmanschap in huis. In hun productieruimte draait het om ambacht, precisie en toewijding. Yard zorgt dat het plan tot in detail wordt uitgevoerd. Het fraaie van maatwerk is dat we niet gebonden zijn aan vaste maatvoeringen en houtnerven kunnen in laden of fronten probleemloos in elkaar overlopen.

Eggersmann

Het product Eggersman ademt kwaliteit en perfectie uit. Met trots mogen wij dit fantastische product vertegenwoordigen. Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann individuele maatproducten voor oogstrelende, luxueuze keukens vervaardigd. Met toepassing van de nieuwste technische fabricagetechnologie├źn weten zij moeiteloos tijdloze elegantie te ontwikkelen. Ze zijn de keukenmarkt altijd een stap voor. Maak kennis met hun unieke concepten.

eggersmann.jpg