AnCor design... Uw persoonlijke keuken!

Ancor design... Uw persoonlijke keuken

Onze verfrissende aanpak van advies en begeleiding laat zien dat het toch echt anders kan. Samen met de klant komen we tot inspirerende ideeën die ieder ontwerp uniek en eigen maakt. 

 

Een keuken is een wereld op zich. Om uw ideale keuken samen te stellen heeft u tijd en aandacht nodig. Ancor design bespreekt stap voor stap al uw wensen, rekening houdend met stijl, interieur en gezinssituatie. Wij wijzen u op de ontwikkelingen in de markt en we bekijken samen of dit een meerwaarde heeft voor u als klant. Elke keuken is anders en Ancor design zorgt voor uw persoonlijke keuken. Een bezoek aan onze showroom is het dan ook meer dan waard.


Wij zijn AnCor design

Twee broers met passie voor hun vakgebied. Het werken met bijzondere materialen, slimme maatoplossingen en unieke kleurcombinaties, zorgen voor uw eigen persoonlijke keuken. Het streven naar oprecht blije klanten brengt de voldoening en energie om voor u een eigen uniek ontwerp te creëren. Aangenaam, wij zijn André en Corné Snoep en samen met ons team zijn wij AnCor design. 


 

Hun creativiteit en inspiratie weten ze feilloos te vertalen naar mooie ontwerpen.

Ons team

Om de passie en de aandacht te kunnen waarborgen hebben wij een fijn team om ons heen. Corinda regelt de gehele structuur achter de schermen en verzorgt samen met haar dochter een fijn ontvangst voor onze klanten. André en Corné houden alles in eigen hand, zij controleren tijdig al het voorwerk, ondersteunen de monteurs bij aanvang montage en hebben een laatste check bij de oplevering van de keuken. De vaste monteurs begrijpen onze manier van werken en nemen  uitgebreid de tijd om uw keuken naar wens te plaatsen. Samen staan wij voor AnCor design.


Historie van AnCor design

In de privésfeer kwam de passie voor het vak vaak ter sprake. André en Corné spraken met regelmaat over ideeën voor de toekomst en in december 2009 namen ze de beslissing om hun krachten te bundelen. Een bezoek bij de klant thuis zorgde voor een veel bredere kijk op de mogelijkheden van de ruimte en bekende problemen in de markt werden door hun bezoek juist voorkomen. De keuken past uiteindelijk veel beter bij de stijl van het interieur en de manier van leven. De bijzondere werkwijze van AnCor design werd geboren en de voldoening van de klant zorgde voor nog meer passie op de werkvloer. Na een jarenlange gezonde opbouw van het bedrijf kwam de mogelijkheid voor een eigen showroom. Het ontbrekende puzzelstukje werd gelegd en met een sfeervolle showroom kunnen ze nu laten zien waar ze voor staan.  

Showroom

De showroom biedt alles wat een klant zoekt, met complimenten als ‘wat een mooie zaak’ en ‘we zien keukens die we nergens anders zien’ krijgen we de bevestiging wat we uitstralen en waar we voor staan. Onze keukens zijn een onderdeel van het interieur, breng eens een bezoek in Oostvoorne en laat u verrassen. 

 


Showroom

Heveringseweg 20

3233 SC Oostvoorne

Openingstijden

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij weer klanten ontvangen op afspraak.

Reguliere openingstijden

Open wo/do/vr 10.00 - 17.00 uur

za 10.00 - 16.30 uur

Gesloten ma/di/zo

 

Contact

Telefoon 0181 356 219

info@ancordesign.nl

www.ancordesign.nl 

Volg ons