Afspraak maken
Showroom keukens te koop

Showroomkeuken 1

Over deze showroomkeuken

Deze prachtige kwaliteitskeuken, combineert een zijdemat wit front van Eggersmann met een mooi Nederlands maatwerk eiken houtfineer in de kleur Charcoal. De werkbladen zijn een combinatie van een hoogwaardig “naadloos” verlijmd Corian en Composiet in verschillende diktes en met mooie details in de nis van de kastenwand rondom de ovens.

Er is gekozen voor het High-End apparatuur merk Gaggenau. Hiervan zijn opgenomen; een Luxe bakoven met alle opties, een Combi stoomoven met vaste wateraansluiting en een warmhoudlade, een grote koelkast en een vaatwasser. Voor het bereiden van de mooiste gerechten werd in deze exclusieve showroomkeuken de BORA Classic 2.0 opgenomen, met 3 elementen (gas + inductie + teppan) die voorzien is van dubbele afzuiging ertussen. Uiteraard ontbreekt de Quooker met zeepdispenser niet in deze keuken.

Showroom
Showroom

De op de foto zichtbare Berbel wordt seperaat van deze keuken aangeboden, we maakten tenslotte al van kookplaat afzuiging gebruik. Aanvullend werd een grote Liebherr wijnkoeler in de wand verwerkt, deze kan aan een echte wijnliefhebber natuurlijk aanvullend met de keuken meeverkocht worden.

Zoveel ruimte op het ruim 4 meter lange eiland, een fijne koffienis. Luxe apparaten en hoogwaardige materialen. En let op de verfijnde details die in deze luxe keuken verwerkt werden. Graag nodigen wij geïnteresseerden uit deze keuken in onze showroom te komen bekijken.

Normale verkoopprijs (excl. Berbel en wijnkast)
€ 69.400,-
Showroomkeuken verkoopprijs (excl. Berbel en wijnkast)
€ 37.950,-
(Prijzen zijn exclusief montagekosten) Neem contact op

Showroomkeuken 2

Over deze showroomkeuken

Deze fraaie Eggersman keuken staat in onze showroom in Oostvoorne en laat zien dat een keuken niet enorm groot hoeft te zijn, maar werkelijk alles kan hebben!

Deze kwaliteitskeuken is uitgevoerd in kunststof met een donker eiken zaagstructuur, gecombineerd met een lichtgrijs hoogglans front in het eiland. Het werkblad met doorlopende stollen tot aan de vloer is uitgevoerd in fraai Decor top, waarvan we tevens de fijne koffienis maakten die ook nog eens extra werkruimte creëert.

Showroom
Showroom
Showroom
Showroom

Let op de zeer praktisch uitgevoerde voorraadkast, wat een ruimte vinden we hier! De kasten aan kamerzijde zijn met verlengde fronten uitgevoerd, daarmee veel meer een meubel dan een keuken toch?! En extra bergruimte, hoe fijn is dat.

De keuken is voorzien van Siemens apparatuur waaronder een oven, kookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast en vaatwasser. En een bijzonder creatieve mengkraan, die we op verzoek natuurlijk ook kunnen vervangen door een Quooker systeem.

Normale verkoopprijs
€ 30.480,-
Showroomkeuken verkoopprijs
€ 18.500,-
(Prijzen zijn exclusief montagekosten) Neem contact op

Showroomkeuken 3

Over deze showroomkeuken

Deze fraaie design keuken is per direct leverbaar.
Het eiland met Eggersman kasten is gecombineerd met prachtig maatwerk balken fineer. De keuken is voorzien van een Dekton werkblad in de kleur Radium. Ook de achterzijde van het spoeldeel werd uitgevoerd met dit materiaal.

De keuken kunnen wij op verschillende manieren aanbieden, zie hiervoor een aantal opties in de afbeeldingen. Deze flexibiliteit biedt de mogelijkheid om de keuken in de ruimte te plaatsen die u tot uw beschikking heeft.
Graag denken wij mee in de mogelijkheden. Soms is er meer mogelijk dan in 1e instantie gedacht.

Showroom
Showroom
Showroom
Showroom

In de basis wordt deze eilandkeuken met de hoge kasten, de koffienis en het spoelgedeelte aangeboden voor € 12.500,00.
Dit is exclusief montage, inclusief onderstaande apparatuur:
- Een Gaggenau inbouwkoelkast (178 cm) in de kastenwand
- Een Siemens vaatwasser in het spoelgedeelte
- Een Bora Pure inductie kookplaat met afzuiging in het eiland

Aanvullend kunnen wij bij deze keuken leveren:
- Frame om het eiland (meerprijs: € 1.500,00)
- Frame boven het spoelgedeelte (meerprijs: € 950,00)
- Wijnklimaatkast (meerprijs: € 4.500,00)
- Ovens (meerprijs afhankelijk van gekozen apparatuur)

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Showroomkeuken verkoopprijs
€ 12.500,-
(Prijzen zijn exclusief montagekosten) Neem contact op